google641ee859998458a3.html
Seigmen press photo by Bjørn Opsahl(2) 600x400.jpg

English below

Hi-Fi Scenen presenterer eksklusiv førpremiere på Seigmens første album på 18 år: Enola!

08. april inviterer Hi-Fi Scenen til en eksklusiv førlytting på Seigmens nye album Enola på Union Scene. Dette blir første gang albumet spilles i sin helhet for publikum.

Hi-Fi Scenen har med stor suksess presentert en rekke nordiske musikere og band, og nå er det Seigmen som stå for tur. For at fansene skal få den ultimate lytteropplevelsen, spilles albumet på et hi-fi anlegg fra Steinway Lyngdorf S-Series, som gir en lydkvalitet i høyeste high-end-klasse
-Det viktigste for oss er den følelsen publikum får når de hører musikken vår, ikke at den skal være helt teknisk perfekt. Likevel blir det nervepirrende å høre albumet vårt på et så godt lydanlegg – da kommer vel sannheten frem, ler Seigmens vokalist Alex Møklebust.

Seigmen herjet hitlistene på 90-tallet, gav ut fire album, sikret seg en Spellemannpris og en stor fanskare – før de i 1999 forsvant nesten like brått som de hadde kommet.  Når Enola spilles på Union Scene, blir det derfor første gang publikum får høre et nytt studioalbum fra Seigmen siden 1997. 
-Jeg tror ikke publikum blir skuffet. Vi er kjempefornøyde med dette albumet, som har blitt akkurat den plata vi hadde lyst til å slippe, understreker Møklebust.

I løpet av lyttesessionen vil Alex Møklebust og Kim Ljung fra Seigmen bli intervjuet om albumprosessen og hvordan bandet jobber med musikken og lydbildet. Her vil også publikum få anledning til å stille spørsmål.
- Seigmen var for mange selve lyden av 90-tallet, og dette albumet har vært svært etterlengtet. Det er derfor en ære for Hi-Fi Scenen å kunne invitere til denne eksklusive lyttesession, hvor Seigmen for første gang spiller sitt nye album offentlig. Dette blir en opplevelse utenom det vanlige, sier Martin Kjær Skou, Sponsorsjef i Hi-Fi Klubben, som har utviklet musikkopplevelseskonseptet Hi-Fi Scenen.

Hvis ikke du har mulighet til å delta på Hi-Fi Scenen, kan du denne gangen også få lytteropplevelsen rett inn i stua di via WiMP/TIDAL. De kjører en eksklusiv pre-streaming av albumet klokka 21:00 samme kveld og du kan dessuten chatte med medlemmer av bandet. 
Les mer HER

Enola slippes på Indie Recordings den 13. april. Forhåndsbestillinger er oppe HER!

Hva: Hi-Fi Scenen presenterer Seigmen
Hvor: Union Scene, Grønland 60, 3045 Drammen
Når: 08. april. Dørene åpner kl. 20:00. Lyttesession kl. 21:00 til ca. kl. 23:00
Hvilket: Enola spilles på et Steinway Lyngdorf S-Series Hi-Fi System med LS Boundary Woofers

Påmelding: Et begrenset antall plasser til arrangementet er tilgjengelige ved påmelding.

VG TV kan du nå se musikkdokumentaren om veien tilbake for Seigmen etter 18 hele år, og om hvordan ett av de største comebackalbumene i norsk musikkhistorie ble til. 

--------------------------
In English:

Hi-Fi Scenen present an exclusive premier on the comeback album of Seigmen after 18 years: Enola!

On April 8, the Hi-Fi Scenen will do an exclusive pre-listen on the new Seigmen album "Enola" on Union Scene, Drammen (Norway). This will be the first time the album will be played for an audience in full. You can sign up for the event HERE

If you are not able to be in Drammen at this time, click in on WiMP/TIDAL at 21.00 CET on the 8th and get a pre-listen of the entire album and the chance to chat with members of the band! More info on this Facebook event.

The album is up for pre-orders HERE and will be released via Indie Recordings on April 13.

 

Comment