google641ee859998458a3.html

(English text below cover)

Mandag 13. april slipper Seigmen sitt femte studioalbum ”Enola”. Mellom det første og det fjerde gikk det fem år, fra nummer fire til fem skulle det passere 18 år. Seigmen er bandet som definerte lyden av nittitallet for mange her hjemme, de er også bandet som forsvant omtrent like brått som de dukket opp etter å ha herjet hitlistene med sin særegne blanding av framoverlent rock og iørefallende popteft.

I dag slipper bandet første smakebit fra Enola; låten "Hva vi elsker"! Singelen er ute på alle digitale tjenester: Spotify | WiMP | iTunes | Deezer | FLAC  | Google Play

"Enola" slippes i flere fysiske format. Blant annet en limitert digipak CD med patch og limitert dobbel vinyl i gjennomsiktig rød ligger allerede ute for forhåndssalg her, flere eksklusive produkter kommer neste uke! 

- Hva vi elsker reflekterer tida vi lever i akkurat nå. Og er selvsagt en slags liten flørt med vår egen nasjonalsang, sier låtskriver Kim Ljung.

I forbindelse med albumslipp, drar Seigmen på turné som starter i Drammen 9. april. Flere konserter er allerede utsolgt. 

9. april - Union Scene, Drammen
10. april - Sentrum Scene, Oslo
11. april - Sentrum Scene, Oslo
17. april - Verftet, Bergen
18. april - Byscenen, Trondheim
19. april - Byscenen, Trondheim


English:

The new album by Seigmen is set to be released Monday April 13 and their fifth studio album is entitled «Enola». Five years passed from Seigmen’s first until Seigmen’s fourth album, and yet 18 more would pass from the fourth to the fifth. Seigmen is the band that pretty much defined the sound of the 90’s for many Norwegians, but they are also the group that disappeared almost as fast as they rose to fame. Reigning the Norwegian billboard charts with their peculiar mix of melancholic rock and soft pop.

The band release the single “Hva vi Elsker” from the new album today! The single is out and available on all digital services: Spotify | WiMP | iTunes |Deezer | FLAC  | Google Play

«Enola» will be released in multiple physical formats. Amongst others a limited digipak CD with patch, and a limited double see-through red vinyl which both are available for preordering now! More exclusive products will be available as of next week!

Song writer Kim Ljung on “Hva vi Elsker”

- «Hva vi elsker» is a reflection of our own time, and a little flirt with our own Norwegian national anthem.  

Seigmen will go on tour with their new album in April, starting up in Drammen April 9. And most of the concerts are already sold out!

9. april - Union Scene, Drammen
10. april - Sentrum Scene, Oslo
11. april - Sentrum Scene, Oslo
17. april - Verftet, Bergen
18. april - Byscenen, Trondheim
19. april - Byscenen, Trondheim

Comment