google641ee859998458a3.html

Metal tungvektere Vreid og Keep Of Kalessin har vært på veien i snart en måned og er nå klar for å slå seg løs på Norges befolkning. Ved sin side marsjerer extrem metallerne fra nord i Vredehammer, med Valla fra Abbath som gitarist og låtskriver. Til nå har gjengen spilt for de Europeiske masser til stor bravør (9 av 10 - Metal Hammer Norway om Hulen konserten) og fullstappede lokaler:

Norges datoer:
19.11 - Rockefeller, Oslo
20.11 - Gregers, Hamar
21.11 - Blæst, Trondheim

Gå ikke glipp av sjansen til å vinne et gavekort til 1000 kr!
Klikk her for mer info!

"Vi tjuvstartet turneen med 3 konserter på Vestlandet i Oktober, og fikk knall respons. Nå har vi beveget oss ned på kontinentet, og hatt noen fantastiske konserterer. Paris var en høydare av dimensjoner. En strålende klubb med perfekt atmosfære, og Europas beste publikum.  I Leeds spilte vi på Damnation, med fullsatt sal og mere enn 1000 mann var det den beste responsen vi har fått i UK noen gang.  I Rotterdam måtte vi nesten kansellere pga problemer med bussen. Vi annkom 1 time etter dørene åpnet, rigget på rekordtid og hadde en kanonkveld. Nå setter vi snuten mot Tyskland hvor vi gjør 4 konserter, videre går ferden gjennom Danmark og Sverige før vi avslutter på hjemmebane. Vi ser ekstremt fram til å rulle inn på Rockefeller i Oslo som et innkjørt maskineri Torsdag 19. November." – Jarle «Hváll» Kvåle (Vreid)

(Fra venstre: Obsidian, Hváll, Valla)

(Fra venstre: Obsidian, Hváll, Valla)

Vreid slapp nylig platen «Sólverv» som til nå har fått en mottagelse som grenser til det absurde:
 
13/15 - Legacy
8/10 - Musikknyheter
4/5 - Metal Obs' Magazine
5/6 - Scream Magazine
5/6 - Norway Rock Magazine
4/5 - Metallian
93/100 - Lords Of Metal
 
Ekstrem metal pionærene i Keep Of Kalessin slapp karrierebeste tidligere i år med platen «Epistemology»:
 
10/10 - Heavymetal.dk
10/10 - Metal Temple
15/15 - Sonic Seducer
5/6 – VG
10/10 - Metal Nation
10/10 - Metal Samara
5/5 - Keys & Chords
 
Vredehammer er hjertebarnet til gitarist og frontmann Valla – som også er nye gitaristen i Abbath! Førsteplaten «Vinteroffer» ble Spellemannsnominert og mottok en rekke gode anmeldelser:
 
5/6 - Norway rock
9/10 - Soundscape Magazine
10/10 - Metal Temple
8,8/10 - Metalimperium.com
9/10 - LaGrosse
10/10 - Evilrockshard.net
18/20 - Spirit-of-metal.com

Comment